vineri, 31 iulie 2015

Cele mai noi tendințe în placare pardoseli - nu cu gresie, faianța sau marmură ci cu …Dar mai bine vă las să descoperiți !
Știați că 6.000 de bani ar costa doar 60 de $ ? Acum puteți vedea la ce  folosesc unii monezile. Da, vedeti bine – la placare podele sau pereți, splash- uri. Nu este foarte scump, iar ideea ar putea sa-i tenteze pe unii.


Un etaj compus din bani ! O modalitate unica pentru a decora podeaua sau peretii, pentru a placa blaturile de bucatarie sau baie . Mărunțiș. Sunt doar... 1.96-2.32 $ / mp . în funcție de distanță plus materiale. Ai putea folosi, de asemenea, monezi care ar arata frumos în baie . Sunt site-uri care oferă chiar tutoriale si instrucțiuni despre cum să instalați moneda pe podea ! 

Inainte de a vă apuca de treabă ar trebui sa cititi legislatia. Este posibil ca cineva să vă spună : "Banii fac parte din masa monetară. Aţi săvârşit infracţiunea de distrugere"


Din fericire, dacă cuiva îi surade ideea de a avea o podea, bucătărie sau baie glamour, unică si strălucitoare, acum există materiale care pot inlocui cu succes monezile.
 
surse: mbdesigndeinteriores
amazinginteriordesign.com