https://acasa-la-nevasta.blogspot.com/p/aperitive-festive.html

07 ianuarie 2023

BUCHETE FLORI cununia civila: Legume - Fructe 2023








buchete-cununie-civila-2020
  Trendul anului 2023 in materie de flori, aranjamente florale, buchete de mireasa, nasa sau cununie civila este dat de designerii florali.




Plantele aromatice, usturoiul, ceapa, hreanul, ardeiul iute, sunt antibacteriene. Fructele au vitamine si cresc imunitatea. Prin urmare, fructele si legumele sunt incluse in buchetele care jung atat la starea civila cat si la biserica.



Cununia Civila, este desigur un eveniment important. Buchetul de flori pentru cununia civila, reflecta personalitatea viitoarei doamne.


Aranjamentele florale pot fi romantice, clasice, avangardiste sau mult mai deosebite. Astfel, buchetul de flori pentru un astfel de eveniment poate fi combinat cu panglici, cristale, bijuterii, pene si de ce nu legume- fructe. 


buchete-flori-legume

In anul 2023, in materie de buchete flori mireasa, cununie civila si alte ocazii, pragmatismul merge mana in mana cu sanatatea, umorul si...bunastarea.


Daca ai putin umor, sti sa-ti pui in practica abilitatea de a combina latura feminina cu cea de gospodina in casa si doamna in societate, ai toate sansele ca fotografiile de la cununia civila sa fie de neuitat.


buchete-flori-deosebite
  
 Buchetele de flori in combinatie cu legume / fructe, sunt nu doar haioase facand ca fotografiile de la cununia civila sa fie spectaculoase dar sunt si practice. A doua zi  faci prima ta supa, in calitate de nevasta, cu... ce ai in vaza.





 Bucurati-va de eveniment.
 Excelent Start Up!