sâmbătă, 16 martie 2019

Ce MOBILA, DECORATIUNI, ACCESORII se poarta in 2019Ce se poarta in anul 2019? Ce aduce nou anul 2019 in materie de moda, design interior – exterior, culoare , stil , ambianta?
Daca culoarea pentru  iarna anului 2019 este Blue-Print (Albastru Gri) ,  culorile pentru urmatoarele sezoane  2019-2020 sunt Living Coral, Bleo-Gri si Rosu Martian
Coralii si penajul uneia dintre cele mai spectaculoase pasari, flamingo, dau trendul pentru 2019. Datorita penajului spectaculos si aspectului, eleganta acestei pasari este fara cusur.  Pasarea Flamingo, datoreaza penajul exclusivist modului in care se hraneste (crevetii si algele  contin carotenoizi). Coralii roz, cei care dau trendul culorii anului 2019, isi datreaza culoarea acelorasi mici vietati marine.
La inceputul anului 2019  albastru-gri, culoarea cerului innorat, este preferata de designerii de interior.  De la bleu–gri cu tonuri eferata de cetoase indulcite cu un alb –gri de nuanta gipsului sau alb laptos, pana la bleumarin inchis, paleta este una monocroma.


Nunante atemporale, cu tonuri subtile bleumarin, evoca intimitatea, ducand amaenajarile interioare si exterioare precum si stilul vestimentar intr-o zona a modernismulului clasic.


Ce mobila, decoratiuni si accesorii se poarta?


Albastrul cenusiu va predomina sau va fi inclus intr-un stil minimalist, atat indoor cat si outdoor.  Liniile drepte si clasice pentru mobilier, materialele versatile si usor de curatat pentru tapiterii, pielea, covoarele din blana naturala sau presurile tesute manual si accesoriile personalizate, intregesc ambientul.
Mobila retro cu linii drepte. Acesta este stilul inceputului anului 2019.


Va aduceti aminte de liniile anilor 1960? Drepte, clasice, comode si usor de intretinut, versatile, putind fi mutate cu usurinta si lasand peretii sa respire, piesele de mobilier devin in anul 2019 aproape anonime. Accentul se pune pe accesorii: lampi, veioze, perne si covoare.

Surpiza, nu se opreste aici! Revine trend-ul de placare a bailor si bucatariilor cu faianta pana la jumatatea peretelui si gresia/faianta de culoare alba, pardoseala placata cu mozaic sau lemn.
Apartamentele nu trebuiesc incarcate cu mobile inutila.

Sloganul anului in materie de amenajari interioare este "Lasati peretii sa respire!"


Pentru vara anului 2019, combinatia de culori albastru- roz este preferata de stilisti atat in designul interior: mobile- aceesorii pentru living, dormitoare, bucatarii, bai. Aceeasi combinatie coloristica o intalnim si in tinutele de strada.Modul in care sunt accesorizate / mobilate casele de vacanta, difera de cel urban. Mobila din lemn masiv, pe nuante de alb si fibrele naturale se combina spectacuos cu portelan albastru cobalt si fete de masa, asternuturi, perne decorative, gresie/marmura roz.


Stilul in care ne vom accesoriza locuinta de vara denota eleganta si bunul gust date de calitatea materialelor folosite.