marți, 3 octombrie 2017

Ce MOBILA, DECORATIUNI, ROCHII si PANTOFI se poarta in 2018
Ce se poarta in anul 2018? Ce aduce nou anul 2018 in materie de moda, design interior – exterior, culoare , stil , ambianta?


culoarea pentru primavara- vara anului 2018?
Pantone a hotarat! Culoarea anului 2018 este ultraviolet


Aceasta culoare vine la pachet cu alte nuante derivate de negru-gri.  De la bleu –gri (flangstone, Jericho-jade, misty-aqua) , la tonuri pamantii (brandy-snaps, cupa-coffe, secret-safari, so-sublime) indulcite cu un alb –gri de nuanta gipsului sau alb laptos, avand o singura pata de culoare rosie “California Wine”. 

Nunante atemporale, cu tonuri subtile indigo, evoca intimitatea, ducand amaenajarile interioare si exterioare precum si stilul vestimentar intr-o zona a modernismulului clasic.

Ce mobile se poarta?
Cenusiul inchis, va predomina sau va fi inclus intr-un stil minimalist, atat indoor cat si outdoor.  Liniile drepte si clasice pentru mobilier, materialele versatile si usor de curatat pentru tapiterii, pielea, covoarele din blana naturala sau presurile  tesute manual si accesoriile personalizate, intregesc ambientul.

Ce decoratiuni se poarta?

Surpriza vine la modul de decorare si accesorizare a peretilor. Va aduceti aminte de stiucarurile din gips si rolele in relief cu care bunicii faceau modele colorate pe  peretii  caselor? Ei bine, daca tot mai multi sunt cei care au revenit la var, pardosea din lemn natural si semineu cu lemne, designerii au intregit ambientul  colorand peretii ca pe vremea bunicilor, punanad accent pe grinzi si aplicatii din gips in relief.


Placajul bailor si bucatariilor va fi din marmura / gresie / faianta, de asemeni in nunate de gri-negru-fumuriu, violet. Contrastul aici, va fi dat de nuanta mobilierului. Revine mobilierul de bucatarie / baie  alb, uneori cu accente bej / gri. 


Valentino - 2018
Ce rochii se poarta? Ce propun designerii vestimentari?
Silul anului 2018 – elegant!  Nuantele pamntii si negrul-fumuriu sunt in voga. Un an nu prea vesel ca si coloristica dar in linii clasice, elegante.

Chanel-2018


Materiale din fibre naturale: in, matase, bumbac  si materile cu textura fina: voal, dantela, jerse, tricotaje.

Ce accesorii se poarta in anul 2018?
Accesoriile vor fi puse in valoare datorita simplitatii croielii si nuantelor terne. Broderiile, aplicatiile cu flori si fluturii vor iesi in evidenta subliniind eleganta vestimentatiei.Ce incaltaminte se poarta?Hermes -2018

Comoda. Stilul sport si casual- elegant predomina. Revin pantofii stil saboti, mocasinii si balerinii. Un alt detaliu, revin pantofii cu bot ascutit.


Gucci-2018Miyake-2018

Accentul fiind pus pe incaltamintea sport si comoda, pantofii de tip “adidas” vor fi intaniti intr-o varietate de modele de la pantof clasic inchis pana la sandale tip “adidas” sau ghete pentru sezonul rece.