vineri, 23 iunie 2017

Fantoma de la Opera, se joaca in On-line. Fiti atenti!


Cartea "Fantoma de la Opera", este de un romantism veritabil. Avem ocazia să cunoaştem un triunghi al dragostei, căci Fantoma se îndrăgosteşte de o tânără actriţă: de Christine, care este legată prin dragoste de Raoul încă din copilărie. Tânărul amorez - care totodată este şi noul sponsor al Operei - intră în luptă cu această figură cultică, dar prin aceasta se confruntă şi cu destinul său şi până la sfarsit, mastile cad.In fata oamenilor corecti, care au o credinta puternica si un suflet curat, toate mastile cad! Jocul s-a mutat din film pe retele soiciale. Fiti atenti la masti! Se creaza interfete false, interpuse intre contul vostru si cel caruia va adresati. Este o metoda folosita de hakeri , de cei care vor sa speculeze sa incite, sa te aibe "la mana" intrand in viata si in casa ta, furand, mintind, folosindu-se de informatiile pe care le dai. Tipic huliganilor - galeriilor de fotbal, jocuri murdare!

Realtatea este in viata de zi cu zi si este extrem de frumoasa , doar de voi depinde ce alegeti. Dati telefon si verificati informatiile! Fiti atenti la ce antivirus folositi si la toate indiciile care va pot spune ca "ceva nu este in regula"

Atentie deci la masti si desigur...la trandafiri, fiindca ei sunt simbolul secretului, al tacerii, iar spinii simbolizeaza pierderea Paradisului real!

Daca "trandafirii" te scot din grup, sau iti sugereaza sa pleci fiindca esti prea celebral, jocul ia sfarsit!