luni, 23 iulie 2018

Cum ajung pe prima pagina Google ?Cum sa-mi promovez singur afacerea  pe internet ?


TOP–urile on-line!? Un fel de… Sa ma laud singur in oglinda, in speranta ca ceilalti nu “se prind” ca eu singur m-am cocotat pe craca, folosind alta identitate si de acolo strig : “Vedeti ? Eu sunt cel mai bun, cel mai frumos, cel mai destept, stau pe craca cea mai inalta !” .

In fapt, un singur top valabil : Cel al  Motoarelor de Cautare. Si cum toate preiau ce spune Google, prima pagina a gigantului Google devine etalon - TOPUL  TOPURILOR!

Investesti !  Investesti  timp si bani in site-uri nedeschise de mai nimeni. Iti faci un blog, incercand singur sa urci treapta cu treapta, pozitie dupa pozitie, pagina cu pagina. Postezi pe propriul canal YouTube si ai maxim cateva sute de vizualizari de la prieteni, rude si vecini, hai poate cateva mii daca dau like si prietenii prietenilor. La un moment dat iti spui “Google nu ma place, YouTube nu ma vrea viral; Facebook ajuta-ma, te platesc!”.  Si platesti publicitatea, iesirea din anonimat! Dar este suficient ?  Constati ca …nu. Esti in top, doar atata timp cat platesti.

 Of! Altii cum pot? Chir pot sau…pot altii pentu ei?

Internetul intre bine si rau!

Corect, imagineaza-ti internetul ca un oras imens, cu infrastructura specifica:  zona de business, zona de promenada (unde afli noutati) , cartierul tau (contul tau unde te simnti in siguranta, lasand acces doar prietenilor) sau zona rau famata (abuzuri, furt de date, etc).

Cum sa te pazesti? Cum sa folosesti internetul in favoarea ta?

Pentru cei care stiu ca timpul petrecut pe site-urile de socializare este pretios si nu trebuie irosit,

Interactive Advertising Bureau –Europe si Google Romania, au gasit cea mai buna formula pentru ca utilizatorii internetului  sa poata profita din plin de facilitatile acestuia.

Un curs gratuit,  module simple, explicate clar, pentru incepatori  !


Trainingul online  Digital Marketing, din cadrul proiectului Atelierul Digital , poate fi cea mai placuta modalitate de a-ti petrece timpul  invatand cum sa faci din hobby-ul tau, de ce nu, cariera.

Uneltele puse la dispoziție de Google pentru promovarea afacerilor: ce inseamna e-mail marketing, SEO, publicitate prin motoare de căutare, promovare geo-localizată, cum sa interpretezi datele Google analytics, gestionarea brandului pe retele sociale, promovarea pe dispozitive mobile sunt impartite in 23 de module, 89 de clipuri video, urmate de teste  in vederea obtinerii  certificarii.

I-ati certificatul de absolvite si vin-o alaturi de noi, aici , in comunitatea celor mai influenti oameni ai internetului, Bloggerii

In contul Google+, gasesti instrumentele care te vor ajuta sa te dezvolti. Afla cum sa te asiguri ca Site-ul tau apare intr-o cautare pe Google, accesarea toolurilor de colaborare si productivitate, crearea de  anunțuri targetate pe Facebook pentru a ajunge la persoanele potrivite și a-ți realiza obiectivele setate în strategie,  listarea  gratuita a companiei  pe Google pentru a intra in legatura directa cu clientii, etc.